Follow Dashboard

TITLE; I'm Sorry :(
15 Feb 2013 | 12:36 am | 1 comments

Sorry xx



Halo readers.


Ada lah sorang mamat ni namanyaa Mr.Ai . Dia crush pika masa pika sekolah cameron niii . Nak tahu sebab ape die jadi crush pika ? Sebab , dialahh lelaki pertame tegur pika mase first day msuk sekolah . Pika suka tengok dia senyum . Senyuman dia nampak ikhlas , habis nampak semuaa gigi dia yg putih berseri tuu . Huhu . Tapi member pika cakap jangan layan dia buat mase skrg . Why ? 

'Cause , geng dia ada plan . Kalau dorang tegur budak baru , and budak baru tu layan , means dorang menang. It's like a JUDI . Mangsa budak baru tu pika laaaaa . Mase tu pika rase nak marah pun ada, nak berdiam diri pun ade . Pika buat keputusan ikut jelaa ape yg dorang cakap .

Member pika cakap Mr.Ai , playboy . Patah seribu hatikuuuu ~ *nyanyi sat * Dorang ckp lagi , jangan layan Mr.Ai  sebab dorang nak lagi sorang tu menang. Dorang tknk Mr.Ai menang sbb Mr.Ai  playboy. Yelaa , bertaruh dengan org yg tak berape segak, Mr.Ai tu hensem orangnye . Kalau pika tktau plan macam tu , konfem Mr.Ai dah menang . Crush lah katekan . Hikhik . 

Then, Mr.Ai banyak kali chat dgn pika , tegur pika tp pika tak balas pun . In the same time, pika rase bersalah kat die . Patutnye itu peluang kite nak dekat dgn crush kan ? Tapi pika lagi jauhkan diri dari crush . Hmm .,

Mr.Ai , kalau la awak tau yg awak CRUSH saye , saye pasti awak akan jauhkan diri dari saye . Saye tahu awak ade girlfriend . Cun pulak tu , saye pulak tak cun mane (: Tapi saye tkde niat pun nak lari dari awak, awak kena phm sendiri ape yg awak plan dgn member-2 awak tu. Awak mungkin mainkan perasaan saye kalau saye tktau plan awak tu . I'M SORRY :'( 


Old things | New things