Follow Dashboard

TITLE; Weh tahu malu ah sikit .
17 Jun 2014 | 7:04 pm | 0 comments

🔫✔

Halo baes. Dah lama tak berblog kan? Huhu. Now im back ! Well, nak tahu sebab apa aku dah lama tak update? Okey lemme tell you. Tapi ni agak gosip sikit ah. Kalau tkmau baca, kau bole chaw chin chaw kay? Tak paksa pun.

Adalah sorang pompuan yg taktahu malu ni. Dia dah lama berkawan dgn abang aku. Dekat 3 tahun i guess. Aku dari mula aku tengok dia, mang aku tak suka. And mom was right. Masa depa duk berkawan tu, pompuan tu first pinjam2 phone abang aku. Okay takpa lagii. Abang aku lak rajin beli phone baru time dia study. Setiap kali abang aku beli phone baru, dia mesti nak pinjam. Kau nampak tak di situ? Then abang aku beli laptop utk study dia lah. Pastu dia nak pinjam buat assignment diaa. Habes abang aku nak guna apa? Abang aku ni pun satu, asal pompuan yg dia sayang mesti nk give everything. Nak kata bodoh mang bodoh pun -.- Then, tak lama lepas tu, pompuan tu beli kereta. Weyyy, tahu pulak kau beli kereta? Yg kau pinjam barang abang aku asal? Lastly, pompuan tu kata dia dah anggap abang aku kawan. Wth are you talking  about? Laki tu da bagi macam2, kau buat centu kat dia? Then kenapa kau tkbgtau dari awal yg kau taksuka dia? Oh lepas kau bolot semua harta dia, kau tinggal cemtu jaa. Haha. Bila laki tu mintak balik harta dia, kau ungkit semuaa. Nampak tak kau ni pompuan yg tktahu malu, yg takde harga diri? Haha. Sedih aku tengok kau ni. Bila tanya, "kereta kau bole beli, phone laptop kau takbole beli?". Dia jawab "aku takmau susahkan mak bapak aku." KEPALA HOTAK KAU. Kau da nyusahkan family aku lah siaa. Haih, kalau aku f2f dgn kau, mang da makan pelempang  aku agaknya kau ni. Perempuan taktahu malu ! Harap muka lawa siaa, tapi perangai cadburry ! Astargfirullahalazimmmm.

Okay ahh chaw dulu.

TITLE; New Friends :*
1 Feb 2014 | 6:50 pm | 1 comments


Okeyy, cukup sebulan aku kenal dorang. Aku tahu dorang. They are so interesting, friendly. Huhu. Selama aku kawan dorang dlm sebulan ni, perangai dorang okay lahh. Taktau lah kalau belakang aku cemana pulak kan? And taktahu lak cemana masa akan datang. Still the same or bad ? Huhu. But dlm sebulan ni aku still rasa segan, and sometimes i feel like 'why should i bother them? ' 

Lately, aku dengan dorang main bowling. Yup our first lepaking. I mean, me and them lepaking. hahaha. Dorang terror gilaa main bowling. Atas seratus. Aku emmmmm bawah seratus jaa :( Sedih kan? Haha. Aku jarangg main bowling. Dorang smpai masuk prgkat skolah/ daerah. Takbole nak kejaa lahh. hahaha.





Old things