Follow Dashboard

TITLE; Untitled .
21 Sep 2012 | 5:35 pm | 0 comments

Tumblr_mamqhoib0j1rrzyyqo1_r1_500_large


Halo readers.


Hey you , you yg tengah facebooking , you yg tengah twittering , you kat sana tu . Please take time to read my entry . Fulamak , speaking -,- Alaaaa , kite nak exam besar daaaa , kena lah test speaking . HOHO . Hmmm , ape-2 pun pika story something . Korang nak tau , sedikit sebanyak perkara yg buat pika jadi matang sikit-2 dari segi kawan , pelajaran and family . 

Case 1 : Members .

Pika tahu pika tak patot ikut perangai depe . Bukan banyak mane pun pika ikut , sikit jeee . Hehe . First , membe pika kan dia macam nak tunjuk yg depe neh bagos lah kononnya . Second , depe akan 'singkirkan' orang yg depe tak suka and benci gegilaa tu . Third , depe automatic jadi alim depan orang alim \ kat skola pika ade sorang dua yg alim / . Fourth , berbisik sehingge membuatkan orang ketiga terasa hati . Dari situ , pika nak berubah . Just be myself . Takmau bisik2 \ kalu boleh pika nak tegur :) / . Taknak singkirkan sesape . Pika nak kawan semua orang kalu boleh . HOHO . Pika takmau sombong-2 . 

Case 2 : Pelajaran .

Pika selalu pening subjek-2 pika tak boleh nak buat . Especially science , math and sejarah . Yang paling teruk sejarah . Tu lahh kata tak suka sejarah lagi . Satu tajuk pun tak hafal isinyaaa . Nak jawab pun dah terkial-kial . HOHO .

Ermmmmm , case family private lorh . Tak bole bagitau . Tak bole , tak bole :D Okay lahh , pika ada hal neh . Eh , good news ! Pika texting dgn crush ! AHHHHHHH * die * --' KBye :P


Old things | New things