Follow Dashboard

TITLE; Mereng ke kau ni ?
23 Sep 2012 | 10:21 pm | 0 comments

Turn up the love baby :*Success/ Truth (Quotes)

Halo readers .


This is a bad story in my life yesterday and today . Hurgh ! Pika pelik betul dengan perangai cousin pika sorang neh . Childish ! Mulanya macam neh . Pika komen status die pasal tablet die tuu . Pastu dia cakap "Kena format lah" "Aku tau." "Hang tau format tu padam semuaa." Pastu pika balas balik "Hang ingat aku bongok sangat ke sampai format pun taktau maksudnyaa. Aku tau la format tu padam semua . Kang kena upload lain. Menyusahkan ! Hate it." Then dia kata "Hang cakap elok2 sikit dgn aku boleh tak ? Hormatlah aku sikit . Jangan buat aku sama umo dengan hang !" 

Okay , sikit tak goyang doe ! Pastu , pika panas hati lah ape lagi kan . Pika update status "Eh baru sekarang rasa kau da besar ? Baru sekarang soh aku respect kau ? Nape tak soh dari awal je ? Nonsense !" Pastu dia baca , dia pun NAK UPDATE STATUS jugak ! Tak mau kalah weh ! Kami lawan update status . Dia mention member diaa . Oh , dia ingat pika takut lah kalu dia mention member diaa tu ? Heh , sikit pun tak la ! 

Ayat dia yang paling menyakitkan hati pika is :
1) "Nape hang takut aku ajak member aku sekali ? Oh lupaa . Kesian kat hang . Hang kan takda gang ? HAHA" 
2) "Harap jaa muka lawa tapi hati hodoh macam perangainyaa"

Yang paling kelakar , mengadu kat geng ! Apaaa barang ngadu kat geng ? Ngadu kat family lah . Pastu nanti family aku dgn family kau gaduh . Pastu hati kau pun puas lah kan ? HAHA . Kebabian terserlah kau ni . Kau kata cakap ikut sedap mulut aku je ? Kau tu yg cakap ikut pahit masam masin manis tawar mulut kau ! Aku bukan dungu macam kau tahu tak ? Ejaa tablet pun salah ! HAHA . Kebodohan terserlah again . Kau ingat kau baik sangat ke nak soh aku respect kau ? Kau pun tak pernah nak respect mak bapak kau , kau soh aku respect kau ? Once again.. NONSENSE ! N-O-N-S-E-N-S-E ! Kau tak faham kan maksud nonsense ? Eh , kesian !! 

Sudah lah , malas aku nak cakap pasal kau . Kalu aku luah kat sini pun tak bergunaa ! So , sampai sini jelah aku buat dosa . Aku nak pi solat taubat . KBYE .

#MAAF DIATAS SEGALA KEKASARAN KU . HOPE U FORGIVE ME , DEAR ;)


Old things | New things