Follow Dashboard

TITLE; keychain - handmade‚ô•
18 May 2012 | 11:50 pm | 0 comments
Assalamualaikum :)
Annyeong .

Halloooo readers . Dah lame rasenyaa tak menaip . Agaknye nak dekat sebulan kud , ye dok ? Huhu . Almaklumlah, orang busy nak periksa mcm neh lahh (Y) -,- Banyak nak cerita neh, tp pika cita yg terkini & terbaru je duluu kay. Pika sekarang neh tengah buat keychain - handmade tuu . Best pulak wat bendaa tu . Tapi tension gak , sbb gam terkena dekat kain dea . Sabaaaa je lah my dear heart :) Nak tengok tak handmade pika ? Jeng jengg jengggg .



*maaf atas kekaburan gambar tersebut* 

Is it okay or so-so *bak kata Adibah Noor* ? Okay lah kan . Nampak comotlah pulak . Alahh , baru permulaan . Nanti esok luse okay lah kud . InsyaAllah :) Pika nak business actually . Tapi takut orang tak beli . \ belum jual dah putus ase -,- / Pika nak jual dgn harge murah duluu . Nanti bila dah menguntungkan , maybe pika menten harge ataupun naik sikit lah . Tengok keadaanlah :) So readers, kalu nak beli inform kat pika okay ? Never mind, pika akan buat yg terbaik dr yg neh :D 

p/s : panas hati dgn junior >,<''



Old things | New things